Cautare rapida
  • Strada Libertatii Nr. 220, Apahida, jud. Cluj

Top produse de îngrijire câini pentru perioada de iarnă

produse îngrijire câini

Produsele de îngrijire din categoria “pet”, în mod special cele pentru câini, sunt, azi, atât de variate și de complexe, încât este nevoie de atenție și de o informare prealabilă achiziționării celor necesare prietenului vostru patruped. În sezonul rece este recomandat să folosim produse specifice, care să protejeze animalul, să îi confere confort, căldură, dar să fie și ușor de folosit, în avantajul stăpânului.

Deoarece avem experiență în ceea ce privește produsele din categoria „pet” pe care le comercializăm de mulți ani, vă facem o selecție a celor mai potrivite obiecte pentru căței, pliabile în sezonul rece. Calitatea este foarte importantă pentru noi, ne orientăm, în acțiunile noastre, către bunăstarea animalelor, iar aceste produse de îngrijire urmează fidel aceste tendințe.

Geantă frontală – confort sporit și siguranță

geanta frontala caini

Geanta frontală este perfectă pentru plimbări și ieșiri, pentru a adăposti cățelul de aerul rece, pentru a se odihni și a traversa mai ușor distanțe lungi. Geanta este confortabilă, atât pentru cățel, cât și pentru stăpân; are bretele reglabile, ergonomice, căptușite și secțiune întărită la spate, dar și curea pentru talie care conferă o mai bună stabilitate. Puteți să luați la voi și câteva jucării pe care le puteți plasa în buzunarul suplimentar.

Fiți fără grijă, geanta este special confecționată pentru a satisface nevoile micului patruped, având inclusiv inserții de plasă pentru o circulație optimă a aerului. Confortul sporit este oferit și de covorașul detașabil din pluș moale.

Troler transport – pentru plimbări fără griji

troler caini

O altă opțiune de plimbare fără griji, confortabilă și sigură, este cea a folosirii trolerului de transport. Prevăzut cu mâner telescopic ajustabil – înălțime 80/103 cm – acesta deține buzunare, inserții de plasă și lesă scurtă reglabilă. Apoi, este lavabil, rezistent și practic, potrivit pentru plimbarările scurte, lungi sau în vacanță.

Saltea pentru câini Cleo 84 cm Kerbl – căldură și confort

saltea caini

Pentru sezonul rece, în cuștile de transport, poate fi așezată salteaua Cleo, cu două fețe, confecționată din pluș moale și acoperită cu microfibră. Salteaua este disponibilă în mai multe dimensiuni, în funcție de mărimea cuștii pe care o dețineți.

Pat Kerbl pentru animale de companie – comoditate pentru căței și pisici

pat caini pisici

La capitolul comoditate și confort, putem adăuga acest pat Kerbl. Culcușul, potrivit atât pentru căței, cât și pentru pisici, este confecționat din polyester moale și pufos cu aspect de catifea, reversibil.

Patul are următoarele dimensiuni: lungime 50 x lățime 40 x înălțime 15 cm sau lungime 60, lățime 50 cm și înălțime 17 cm.

Geantă de transport – practică și rezistentă

geanta transport caini

 

O altă variantă de geantă pentru transport este cea din nylon, ce poate fi deschisă deasupra sau complet, în lateral. Are dotări asemănătoare cu cele ale genții frontale. Suportă o greutate maximă de 15 kg, are lungimea de 44 cm, lățimea de 20 cm și înălțimea de 27 cm.

Lesa GoLeyGo – ușor de aplicat

lesa prindere magnetica caini

Lesa GoLeyGo este utilă și foarte ușor de folosit în plimbările în aer liber datorită sistemului de fixare rapidă cu pin magnetic. Se aplică ușor, lesa este fabricată dintr-un nylon de calitate, iar bucla de prindere este căptușită cu material moale. Include și pinul adaptor pentru zgardă.

Husă de protecție pentru mașină – curățenie în vehicul, confort pentru cățel

husa protectie masina

Dacă aveți de gând să călătoriți cu câinele sau, pur și simplu, să mergeți la pădure sau la munte ori chiar până la medical veterinary, o husă de protecție pentru mașină își dovedește utilitatea din plin. În sezonul rece câinele se poate murdări, se poate uda, dar mașină rămâne curată.

Husa este destul de mare, 140 x 150 cm, se montează ușor în jurul tetierelor și are diferite dotări. Sticla de apă și bolul pentru hrănire sunt incluse.

Recomandăm și folosirea saltelei cu spumă de memorie, foarte comodă! Cu siguranță va deveni locul preferat de relaxare al câinelui vostru. Este fabricată din 60% bumbac, 40% poliester, dimensiuni 58 x 43 cm.

CITEȘTE ȘI 4 Solutii pentru o ferma aerisita si curata