Cautare rapida
  • Strada Libertatii Nr. 220, Apahida, jud. Cluj

Black Friday la Super Farm Land – reduceri mari la produsele tale preferate de sezon

black friday

Black Friday e aproape! În perioada 12-30 noiembrie 2021, organizăm, la fel ca în anul precedent, Black Friday, un prilej bun de a vă achiziționa cele necesare pentru fermă sau, de ce nu, de a încerca produse noi!

O mare parte din echipamentele pentru zootehnie și agricultură vor avea prețuri la care se aplică discount-uri începând de la 10%! Așadar, produsele de sezon, la mare căutare în această perioadă, vor avea prețuri de neratat, dar și livrare rapidă!

Pentru a veni în sprijinul vostru, al clienților noștri, am creat o selecție specială de produse din mai multe categorii, pliate pe activitățile care se desfășoară în această perioadă. Am ales ca aceste reduceri să fie disponibile pe durata mai multor zile, de aceea am optat pentru o perioadă suficient de lungă încât să puteți avea timp pentru a alege produsele de care aveți nevoie în fermă sau în gospodărie.

Ce produse intră la reducerile de Black Friday?

Gama de produse este destul de variată, dar cuprinde mai multe segmente. Astfel, menționăm produsele din gama echipamentelor de protecție, precum:

Adăpătorile sunt de nelipsit în ferme

Printre cele mai vândute produse din magazinul Super Farm Land sunt cele legate de gardul electric, reducerile le vizează și pe acestea. Iată câteva exemple:

Alte produse aflate la reducere:

Produse din stoc, cu livrare rapidă!

Lista propusă pentru Black Friday este mai cuprinzătoare și include produse de pe stoc care vor beneficia de LIVRARE RAPIDĂ!

La comenzi mai mari de 300 lei beneficiați de transport gratuit! Pentru restul comenzilor, prețul transportului este fix. În urma achiziției, veți putea plăti cu cash la livrare, transfer bancar sau card la confirmarea comenzii.

Vă invităm, așadar, să vizitați magazinul online Super Farm Land pentru a vă bucura de prețuri foarte bune! Plasați comanda ori apelați, pentru detalii, 0755 125 156 sau 0755 125 157 !

Va dorim spor la cumpărături!

CITEȘTE ȘI Un parteneriat de succes, din 2005. Super Farm Land, cel mai mare distribuitor Kerbl in Romania