Cautare rapida
  • Strada Libertatii Nr. 220, Apahida, jud. Cluj

Hranitoarele automate pentru patrupede, bucuria stapanilor

Asigurarea hranei pentru animalele de companie presupune asumarea unei responsabilitati din partea stapanilor, avand in vedere ca trebuie sa le ofere nu doar o cantitate zilnica suficienta, dar si un aport optim de nutrienti. Pentru ca aceasta grija sa fie eliminata, a luat nastere un concept interesant in acest sens – hranitoarele automate. Sunt animale de companie care consuma multa hrana si altele mai pasive, care au o greutate scazuta tocmai pentru ca mananca mai putin. In functie de necesarul fiecarui patruped, hranitoarele automate reprezinta o modalitate practica si la indemana prin care stapanii pot asigura acestora hrana de care au nevoie in fiecare zi.

Utilitatea acestor articole nu poate fi pusa sub semnul indoielii, cu toate ca diversitatea modelelor regasite astazi pe piata poate ridica probleme privind alegerea celor cu adevarat eficiente. Pentru a va bucura de beneficiile pe care un astfel de dispozitiv se presupune ca trebuie sa le ofere, e necesar sa va orientati dupa o serie de specificatii ale acestora.

Hranitoarele automate, specificatii si modele

Sunt aliatele stapanilor prin faptul ca pot fi programate. Le recomandam mai ales celor care au un stil de viata activ, mereu ocupati. Prin achizitionarea unei hranitoare automate, grija privind alimentatia cainelui sau a pisicii poate fi taiata de pe lista cu preocupari.

In functie de model, dispozitivul permite pastrarea automatizata a unui anumit numar de portii de hrana. Poate fi vorba despre hrana umeda sau uscata, dupa caz. Folosirea sa nu ridica probleme, prezentand o utilizare intuitiva.

Acestea vin dotate cu capac special, completat de un sistem de blocare eficient, astfel ca micii curiosi sa nu poata deschide recipientul dupa cum doresc.

Va punem la dispozitie in magazinul nostru online hranitoare automate potrivite atat pentru patrupedele de talie mare, cat si pentru cele de talie mica. Spre exemplu modelul Cat Mate, ideal pentru cainii si pisicile mici, este o optiune potrivita pentru stapanii care nu doresc sa stea cu grija ca animalul de companie va sta flamand cand va fi plecat in delegatie sau cand va fi departe de casa pentru o perioada mai mare.

Display-ul LCD cu care dispozitivul vine dotat face din start ca utilizarea sa sa fie mai simpla si rapida. Dispozitivul functioneaza cu baterii, ce au o durata de viata intre 6 si 9 luni, deci nu va exista grija constanta de a le inlocui.

Recomandam acest model pentru ca vine cu o capacitate de hrana de 3 kg, ceea ce inseamna ca pentru aproximativ o luna, nu veti mai avea aceasta sarcina, de a alimenta hranitoarea pisicii. Mecanismul cu care este dotat dispozitivul asigura doze precise de hrana, dupa un anumit program.

In ceea ce priveste intretinerea hranitoarelor automate pe care vi le punem la dispozitie, nu ridica pretentii mari sau ceva in plus fata de curatarea clasica a recipientului pentru hrana a animalelor de companie.

Va asteptam in magazinul nostru cu modele practice de hranitoare, atat pentru acestea, cat si pentru animalele de curte, deci ideale pentru crescatori si fermieri.