Cautare rapida
  • Strada Libertatii Nr. 220, Apahida, jud. Cluj

Hranitoarele automate pentru caini si pisici

Hranitoarele automate reprezinta o modalitate practica prin care se programeaza cantitatea de hrana necesara zilnic pentru cainele sau pisica ta.

Diversitatea modelelor regasite astazi pe piata poate ridica probleme privind alegerea celor cu adevarat eficiente.

Grija privind alimentatia animalului de companie poate fi taiata de pe lista cu preocupari.

In functie de model, dispozitivul permite pastrarea automatizata a unui anumit numar de portii de hrana.

Poate fi vorba despre hrana umeda sau uscata, dupa caz. Folosirea sa nu ridica probleme, prezentand o utilizare intuitiva.

Acestea vin dotate cu capac special, completat de un sistem de blocare eficient, astfel ca micii curiosi sa nu poata deschide recipientul dupa cum doresc.

Punem la dispozitie in magazinul nostru online hranitoare automate potrivite atat pentru patrupedele de talie mare, cat si pentru cele de talie mica.

Spre exemplu modelul Cat Mate, ideal pentru cainii si pisicile mici.

Este o optiune potrivita pentru stapanii care nu doresc sa stea cu grija ca animalul de companie va sta flamand cand va fi plecat in delegatie sau cand va fi departe de casa pentru o perioada mai mare.

Display-ul LCD cu care dispozitivul vine dotat face din start ca utilizarea sa sa fie mai simpla si rapida. Dispozitivul functioneaza cu baterii, ce au o durata de viata intre 6 si 9 luni, deci nu va exista grija constanta de a le inlocui.

Recomandam acest model pentru ca vine cu o capacitate de hrana de 3 kg, ceea ce inseamna ca pentru aproximativ o luna, nu veti mai avea aceasta sarcina, de a alimenta hranitoarea pisicii.

Mecanismul cu care este dotat dispozitivul asigura doze precise de hrana, programate.

Intretinerea nu ridica pretentii mari sau ceva in plus fata de curatarea clasica a recipientului pentru hrana a animalelor de companie.

Te asteptam in magazinul nostru cu modele practice de hranitoare, atat pentru acestea, cat si pentru animalele de curte, deci ideale pentru crescatori si fermieri.