Cautare rapida
  • Strada Libertatii Nr. 220, Apahida, jud. Cluj

8 Produse pentru pasune de care ai nevoie!

adapatoare pasune cai

Muncile agricole desfasurate la pasune, depind de echipamente potrivite si performante, de calitate. De aceea, ne-am propus sa va facem o scurta prezentare a catorva dintre acestea, adapatori si iesle, o selectie utila care sa va ajute in a lua decizii cat mai bine informate inainte de a le achizitiona.

Adapatoare pentru pasune Kerbl

In gama adapatorilor de mare volum se diferentiaza cea realizata de Kerbl prin faptul ca este fabricata din materiale foarte rezistente la uzura si rupere. Aceasta adapatoare pentru pasune poate fi depozitata cu usurinta datorita formei sale ovale, cu margini rotunjite. Aceste adapatori pentru au intarituri pentru stabilitate si margini special rotunjite pentru protectia animalelor. Evident, sunt special concepute si cu protecție UV.

adapatoare pasune vaci

Adapatoare pasune rotunda model PREBAC

Un alt tip de adapatoare de mare volum este cea rotunda, model Prebac. Aceasta are aceleasi caracteristici de rezistenta ca si adapatoarea prezentata anterior: este solida si robusta fiind realizata din polietilena speciala, cu protectie UV.

Aceste adapatori pasune au intarituri pentru stabilitate, si margine special rotunjita pentru protectia animalelor.

adapatoare rotunda pasune vaci

Adapatoare BIGLAC 55TNu putea lipsi din selectia noastra acest tip de adapatoare care se monteaza cu usurinta diferite tipuri de cisterne, detine margine de protectie antistropire si este potrivita pentru adaparea a pana la 40 de animale!

Modelul BIGLAC 55T este o adapatoare dubla cu nivel constant, din polietilena cu o adancime de 30 cm si racord din spate 1/2″, are ventil de presiune mica de la 1 bar, 2 dopuri de golire.

adapatoare cisterna

Adapatoare Kerbl pentru cai

Acest tip de adapatoare Kerbl poate fi utilizata si in calitate de hranitoare, putand fi folosita atat pe pasune, cat si in grajd. Este fabricata din polietilena, cu un volum de 15l.

adapatoare cai

Adapatoare Kerbl din plastic

Acest tip de adapatoare din plastic, pentru pasune, este foarte practica, fiind usor de transportat si manipulat. Aceasta are marginea groasa pentru a-i conferi stabilitate.

adapatoare din plastic pentru pasune

Adapatoare N20 pentru pasune

Realizata din email, adapatoarea N20 se poate monta pe  cisterna, pentru adaparea animalelor la pasunat.

Capacitatea cuvei este de 2l, cu valva pentru presiune scazuta, rata curgerii apei este de 10l/ min la 0.2 bari.

adapatoare cai cisterna apa

Iesle pentru pasune cu 12 locuri pentru bovine sau cai

Kerbl propune aceasta iesle, de 12 locuri, pentru bovine sau cai. Este fabricata din otel zincat termic, cu deschidere pe doua parti. Inaltimea poate fi ajustata in functie de animal.

Este recomandata deoarece, datorita constructiei robuste, impiedica pierderile de hrana.

iesle fan pentru pajiste

Iesle patrata Kerbl cu grilaj de protectie

Ieslea patrata cu grilaj de protectie are cu 12 locuri de hranire pentru cai. Este potrivita pentru baloti rotunzi si dreptunghiulari cu pana la 1,8 m lungime, respectiv diametru.

Ieslea este foarte stabile si practica: pentru introducerea furajului pot fi deschise cu usurinta doua laturi., iar picioarele sunt reglabile pe inaltime. In mod evident,  pierderile de furaj sunt foarte mici.

iesle patrata kerbl cu grilaj

Iesle din plastic pentru baloti rotunzi

Aceasta iesle din plastic este recomandata pentru hranirea cailor si bovinelor. Are 5 orificii mari pentru furajare si  permit animalului sa se hraneasca cu usurinta. De asemenea, protejeaza balotii de ploaie si de intemperii.

Ieslea are un diametru de max. 160 cm si o inaltime maxima de 150 cm. Este fabricata dintr-un plastic rezistent, cu protectie UV.

Mai multe tipuri de iesle si articole pentru pasune, sunt disponibile pe site-ul nostru ➡💻👍.