Cautare rapida
  • Strada Libertatii Nr. 220, Apahida, jud. Cluj

Va asteptam la o noua editie Agraria!

Si in acest an te vom astepta la Agraria, targul care a ajuns la cea de-a 24-a editie. Un important loc de intalnire pentru fermieri, pasionati de agricultura, specialisti, dar si autoritati din domeniul agriculturii, Agraria promite sa fie si in 2018 punctul de reper in care consolidam relatii, incheiem contracte noi si dezbatem noile tendinte aparute in agricultura si zootehnie.

Super Farm Land va asteapta si in acest an cu multe suprize, dupa cum v-ati obisnuit. La Agraria ne veti putea gasi atat la standul exterior de langa zona de animale, cat si la standul din interior, cu multe premii, suprize si noutati.

Ca in fiecare an, pot avea acces la cel mai mare targ de zootehnie si agricultura din Transilvania urmatoarele categorii de persoane:

– cei care obtin un tichet de acces gratuit prin inscrierea online pe site-ul Agraria (vizitatorii pot sa se inregistreze pe site pentru a obtine tichetul de acces gratuit);

– cei care detin invitatii din partea expozantilor, organizatorilor sau partenerilor;

– persoanele care achizitioneaza bilete de intrare de la casa de bilete din cadrul expozitiei.

Targul va avea loc in perioada 19-22 aprilie, in localitatea Jucu, județul Cluj, pe platforma parcului industrial Tetarom.

Va asteptam!