Cautare rapida
  • Strada Libertatii Nr. 220, Apahida, jud. Cluj

Adapatorile pentru animale

Vedem peste tot recomandari pentru o viata sanatoasa. Printre acestea cea mai frecventa este consumul unei cantitati de lichide zilnic. Trebuie stiut faptul ca acest principiu nu se aplica doar oamenilor, ci si necuvantatoarelor. Pentru hidratare optima este insa nevoie de echipamente specifice, in special in acele ferme ce se vor a fi considerate moderne

 

Solutia indicata pentru a rezolva aceasta situatie este folosirea unor adapatori corespunzatoare. Fie ca este vorba de cele destinate animalelor de talie mai mare, mai mica sau chiar si in cazul celor pentru pasari, este necesara respectarea anumitor criterii pentru a face o alegere potrivita.

Nu sunt suficiente doar opiniile si recomandarile cunostintelor, ci este necesara o documentare corespunzatoare. Am conceput in randurile urmatoare un scurt ghid care te va ajuta.

Tipul adapatorii

La nivel de baza, acestea se impart in fixe si portabile. Cea din urma categorie suplineste de fapt adapatoarea clasica din gospodarie, in situatiile in care animalele sau pasarile sunt relocate din diverse motive.

Vestea buna este ca majoritatea adapatorilor sunt automate, indiferent de tip.

Acest lucru inseamna din start un efort in minus pentru gospodar, care nu va mai trebui sa se ocupe personal de umplerea adapatorilor cu apa.

Marimea si capacitatea adapatorii

Sunt doua aspecte de care trebuie neaparat tinut cont si care dicteaza eficienta acestor dispozitive. In primul rand, marimea unei adapatori trebuie aleasa in functie de talia vietuitoarelor ce o vor folosi.

adapatori porci

Daca este vorba de pasari sau de animale de talie mica, in majoritatea cazurilor sunt potrivite adapatorile cu o capacitate de cativa litri si cu dimensiuni de ordinul centimetrilor sau zecilor de centimetri.

In situatia in care adapatoarea va fi insa folosita pentru animale de talie mare (de exemplu cai sau vaci), atat dimensiunile, cat si capacitatea trebuie sa permita o adapare corespunzatoare si cat mai comoda.

Intretinere si rezistenta

A alege un produs doar pentru ca are un pret atractiv poate fi o greseala. Rezistenta si usurinta in intretinere sunt aspectele care conteaza in acest caz, si nicidecum pretul.

De regula, materialele din care sunt realizate adapatorile dicteaza rezistenta in timp a acestora, dar si frecventa operatiunilor de intretinere si curatare.

Adapatorile realizate din otel sunt cele mai recomandate, intrucat sunt usor de igienizat si au si un grad de rezistenta ridicat, insa fiecare va alege tipul de adapatoare in functie de propriile necesitati si preferinte.

Functii suplimentare

Prezinta si acestea o importanta deosebita. Vom analiza doar doua aspecte esentiale: filtrarea si incalzirea apei.

O adapatoare ce include si functia de filtrare este o alegere ideala pentru hidratarea optima a vietuitoarelor din gospodarie, cu siguranta ca nu va exista vreun risc de contaminare a apei.

Aceste adapatori indeparteaza impuritatile, gustul si mirosul, insa vor necesita inlocuirea periodica a filtrului.

O functie la fel de utila este si cea de incalzire a apei. In special in sezonul rece, acele adapatori anti-inghet se dovedesc foarte practice – mai multe informatii despre acestea puteti gasi chiar si pe site-ul nostru superfarmland.com.

Daca vei analiza toate aspectele mentionate mai sus, in momentul in care va trebui sa alegi din gama vasta de adapatori oferite de piata, cu siguranta vei reusi sa faci o alegere potrivita.

Venim in sprijinul tau si cu o gama diversificata de adapatori pentru pasari si animale de talii diverse, dar si numeroase alte articole destinate fermelor si gospodarilor.

Pentru orice categorie de produs va putem oferi consultanta, prin urmare trebuie doar sa ne mentionati ceea ce cautati si va vom ajuta.

Indiferent daca este vorba despre adapatori sau alte produse, specialistii nostri va stau la dispozitie.