Cautare rapida
  • Strada Libertatii Nr. 220, Apahida, jud. Cluj

Produse ideale pentru cresterea pasarilor

Unul dintre obiectivele Super Farm Land este acela de a fi mereu aproape de nevoile fermierilor si suntem mereu la curent cu noutatile in materie de dotari si echipamente.

In cazul in care sunteti crescatori de pasari si sunteti in cautare de adapatori, hranitori, becuri cu infrarosu, suport de bec, cotete, sau alte dotari pentru ferma, gasiti totul, foarte usor, la un click distanta, la sectiunea „Pasari si pui”, ramura „Echipamente zootehnice”. Daca doriti, ne puteti vizita la depozit sau puteti contacta reprezentantul de vanzari local.

Noi va facem o scurta prezentare a produselor noastre dedicate cresterii pasarilor. Calitative, practice si, dupa caz, cu multiple dotari, acestea sunt menite a va usura munca si a conferi bunastare pasarilor de curte.

Bec infrarosu din sticla rezistenta Philips


Becul infrarosu 240 V este rezistent la stropire, iar caldura este marita datorita reflectorului dublu. Becul are o rezistenta sporita datorita legaturii intre suruburile sticlei si suportul metalic. Are 600 W/m² la 60 cm inaltime, fata de 400 W/m² la lampile Philips obisnuite.

Bec infrarosu pentru pui si purcei


Becul infrarosu pentru pui, dar si pentru si purcei, este rezistent la apa, avand cca. 5000 de ore de functionare.

Suport bec infrarosu


Va putem recomanda un suport pentru bec cu abajur din aluminiu de 21 cm ø. Acesta are 6 fante de aerisire pentru o circulatie mai buna a aerului si lant pentru atasare- greutate maxima 20 kg. Lungimea cablului poate fi de 2,5 m si de 5 m.

Hranitori


Va punem la dispozitie hranitori de pasari din tabla zincata, la dimensiunile: 50×7 cm, 50×10 cm, 75×10 cm, 100×10 cm.

Hranitori din polipropilena


Hranitorile din polipropilena sunt usor de curatat si demontat si, de asemenea, este foarte usor de plasat mancarea. Puteti opta intre hranitoare cu capac fix si grilaj 8 kg, sau 18 kg.

Hranitoare automata cu picior pentru pasari


Foarte utila este hranitoarea automata cu picior pentru pasarile de curte. Fiind ridicata de la sol, se murdarest mai greu. Apoi, aceasta este stabila si se curata usor. Este fabricata in Spania, din plastic rezistent, de culoare verde-lime. Volum: 2.4 l, 4.8 l, 9.6 l, 14.4 l.

Adapatori pasari
Fabricate din polipropilena, adapatorile sunt rezistente si usor de curatat. Puteti opta pentru volumul potrivit: 1.5 l, 3 l, 5 l, 10 l. Deosebit de practica este si adapatoarea destinata pasarilor de curte, dotata cu maner, si cu picioare. Este durabila, fiind fabricata din plastic rezistent.

Adapatoare tip galeata 18 l
Adapatoarea tip galeata de 18 l, din polipropilena, isi dovedeste utilitatea la ferma, fiind foarte rezistenta si usor de folosit.

Adapatoare pasari 30 l
In cazul in care optati pentru un volum mai mare, avem disponibile si adapatori pasari cu o capacitate de 30 l.

Adapatoare automata pentru pasari
Fabricata din plastic special, pentru conducte cu presiune mica de apa, adapatoarea automata pentru pasari se poate folosi la cresterea puilor, ingrasarea lor, cresterea gainilor ouatoare sau a curcanilor.

De asemenea, va punem la dispozitie si adapatoare port sticla sau pahare pentru apa sau hrana.


Placa de incalzire pentru adapatoare
Placa de incalzire pentru adapatoare are diametrul de 30 cm, 22 W, fiind dotata cu adaptor pentru conectarea la alimentare de 230 V. Lungimea cablului este de 4 m, iar izolatia PU directioneaza caldura in sus.
Placa detine picioare antiderapante ce ofera o pozitie stabila si benzi antiderapare pe partea superioara, pentru o pozitionare sigura a adapatoarei.

Cotet pentru gaini
Acest simpatic si util cotet din lemn lacuit pentru gaini are 6 usi ce se pot deschide si inchide individual, doua etaje si scara interioara, acoperis din bitum rezistent. Din accesoriile pe care le veti primi se numara: trei cuiburi de depus ouale pe etaj, unde se poate intra de afara, rampa de iesire doua bari de asezare in curte, cu scandura acoperita cu plastic, pentru gainat.

Cotet gaini Emma
Puteti opta pentru Emma, un cotet din lemn de cedru, vopsit cu un strat protector. Cu o structura stabila, picioare, acoperis rabatabil din bitum, doua cuiburi pentru ouat, cu tije de asezare. De asemenea, include usi laterale si fereastra culisanta pentru circularea aerului.
Caracteristici: lungime: 146 cm, latime: 74 cm, inaltime: 85 cm.

Cotet gaini Florentina
Un alt cotet din lemn de cedru, cu strat protector, este Florentina. Si acesta se bucura de o structura stabila, vine neasamblat, la fel ca si cele precedente, insa montarea se face simplu, conform instructiunilor din pachet. Are picioare, acoperis rabatabil din bitum, doua cuiburi pentru ouat, cu tije de asezare. Caracteristici: lungime: 146 cm, latime: 74 cm, inaltime: 80 cm.

Usa automata pentru pasari
Usa automata este prevazuta cu caracteristici de siguranta. Intarzierea timpului la semnalul luminos impiedica deschiderea nedorita in cazul in care este o luminozitate temporara, cum ar fi lumina de la fulger. Dacă glisorul intalneste rezistenta unui animal la inchidere, procesul este oprit si incepe din nou doar atunci cand animalul nu mai sta in usa. Dispozitivul se opreste automat atunci cand exista o suprasarcina a motorului.


Caracteristici usa: control dependent de lumina de zi cu senzor de lumină, controlul dependent de timp, poate diferentia intre zilele lucratoare si weekenduri, control manual, pe unitate sau prin comutator conectat. Este posibila functionarea atat la baterie, cat si la retea.

Boxa pentru transport pasari
Din gama echipamentelor pentru cresterea pasarilor nu puteau lipsi boxele pentru transport. Acestea sunt confectionate din plastic, cu trapa de deschidere deasupra si usa laterala, cu urmatoarele dimensiuni: 95x57x24 cm.