Cautare rapida
  • Strada Libertatii Nr. 220, Apahida, jud. Cluj

Incepem un An Nou, cu multumire si recunostinta

Anul ce s-a incheiat a fost unul dificil, cu multe provocari pentru noi, toti, un an care ne-a testat limitele in multe privinte si care ne-a provocat in diverse moduri, dar care – dorim sa credem – ne-a si adus impreuna! Pentru noi, cei de la Super Farm Land, a fost un an de referinta, sarbatorind si pragul insemnat de 15 ani de activitate!


In decursul acestor ani am invatat, am crescut, am perseverat, ne-am specializat. In mod evident, ne-am continuat misiunea si in acest an si o vom duce mai departe in anii care urmeaza. Vom ramane aceeasi sursa credibila de unde va puteti achizitiona echipamente pentru ferma la un raport optim calitate-pret, mereu dispusi la consultanta si consiliere pentru ca voi sa fiti mereu multumiti, nu doar de produsul achizitionat, ci de intregul serviciu.

Multumiri si recunostinta…

La inceput de An Nou, gandurile noastre se indreapta spre voi, clienti, colaboratori si furnizori! Va transmitem, cu recunostinta, toate multumirile noastre pentru ca ati fost alaturi de noi si ati avut incredere in produsele, serviciile noastre si, in definitiv, in intreg conceptul Super Farm Land!


Va asiguram de faptul ca, in ciuda acestor vremuri dificile, am continuat sa fim aceiasi de pe toata perioada acestor 15 ani de activitate, punand accent pe calitate, seriozitate, promptitudine, decenta, respect si integritate!
Suntem recunoscatori si de faptul ca am crescut impreuna cu fermierii si am ajutat la cresterea bunastarii animalelor prin achipamentele oferite! Ce ne-am putea dori mai mult?!


Acum, la debutul unui nou an, va dorim sa aveti parte de sanatate, liniste, bucurii si impliniri, pe toate planurile! La multi ani!

 

Cu multumiri sincere, ganduri de bine si recunostinta,
Echipa Super farm Land!