Cautare rapida
  • Strada Libertatii Nr. 220, Apahida, jud. Cluj

Gardul electric- necesitatea primaverii 2017!

Ai nevoie de gard electric dar nu esti sigur ce fel de generator de impulsuri este bun pentru ferma ta, nu stii daca ai nevoie de banda sau de fir, ce tip de izolatori merg, si ce stalpi sunt potriviti? Suntem aici sa te ajutam.

Aducem aparate pentru gard electric de 12 ani deja pe piata din Romania, iar clientii care le cumpara de la noi stiu ca primesc calitate, ajutor de specialitate, service si garantie de 36 luni. Aparatele oferite de noi sunt fabricate in Germania, marcile AKO si Corral. Avem toata gama de aparate:

  • cu alimentare la baterie de 9V
  • cu alimentare la baterie auto 12V
  • cu alimentare la curent 220V
  • alimentare mixta 220V/ 12V

 

Pe site-ul nostru gasesti cele mai bune solutii pentru realizarea gardurilor electrice pentru: vaci, cai, capre si oi, porci, pasari, iepuri, animale de companie, animale salbatice.

Daca inca nu stii cum functioneaza un gard electric, am scris mai jos cateva randuri.

 

Aparatul generator de impulsuri produce in mod regulat impulsuri electrice care sunt transmise prin fir sau banda.

Cand animalul se atinge de gard primeste un impuls electric de cateva milisecunde care il sperie si se indeparteaza de gard. Impulsurile electrice nu sunt periculoase pentru om sau animal. Acestea trec prin conductorii din fir sau banda.

Cum alegi aparatul potrivit in functie de animal?

Pentru cai, vaci, porci, este suficient un aparat normal. Tensiunea minima nu trebuie sa fie mai mica de 2000V. Un aparat cu o energie de impuls de pana la 2 Joule este potrivit.

Caii au vederea mai slaba, de aceea se folosesc 2-3 benzi cu insertie de lita de 20-40 mm. Un aparat cu o energie de impuls de pana la 2 Joule ar fi potrivit.

Gardurile la porci sunt deobicei foarte lungi, deci este necesar şi un aparat puternic cu o energie de peste 3 Joule, si cel putin doua fire.

Oile, caprele si animalele salbatice au blana mai groasa, de aceea este nevoie de un aparat mai puternic. Tensiunea la gard sa nu fie mai mica de 4000V! Un aparat cu o energie de impuls peste 3 Joule e recomandat.

Fiecare client are nevoi diferite, de aceea noi suntem aici sa te ajutam si sa gasim impreuna cea mai buna solutie pentru ferma ta. Te asistam in construirea unui sistem de gard electric personalizat nevoilor tale.

Citeste si cum sa alegi ce produse ai nevoie.