Cautare rapida
  • Strada Libertatii Nr. 220, Apahida, jud. Cluj
super farm land

Super Farm Land, alaturi de fermierii de pretutindeni – misiunea noastra continua

Super Farm Land este alaturi de fermierii de pretutindeni, un aliat al celor care isi gospodaresc fermele astfel incat sa aiba parte de dotari eficiente, de investitii rentabile ce sporesc productivitatea. In acest domeniu de activitate exista o dinamica de care trebuie sa tinem cont. Super Farm Land va tine conectati cu noutatile din domeniu si va propune un stoc generos de produse, imediat disponibile si livrate.

De peste 15 ani impreuna

Brandul nostru este unul arhicunoscut de catre cei care ne-au descoperit produsele. De peste 15 ani suntem alaturi de fermieri, investim in calitate si le punem la dispozitie solutii pentru buna functionare a fermelor de porci, capre, oi, vaci, pasari sau iepuri.

De-a lungul anilor am extins lista de produse si de producatori, astfel incat sa dispunem acum de diversitate. De la garduri electrice, toate componentele acestora, si pana la folii, textile pentru agricultura, stocurile noastre sunt completate cu sute de produse pentru zootehnie.

Tot aici, in cadrul magazinului nostru online sau fizic, punem la dispozitia celor interesati sisteme de aerisire pentru ferme, articole diverse, inclusiv cele de protectie, adapatori sau unelte. Iar pentru iubitorii de necuvantatoare, cei care detin un animal de companie, le servim la categoria pet shop o serie de articole utile pentru cresterea si ingrijirea mult iubitului animal ce il au in grija – caine sau pisica.

Calitate si rapiditate – bucura-te de avantajele de client la Super Farm Land!

Nu veti gasi oricand si oriunde produse conforme pentru cresterea si ingrijirea animalelor. Iar acest interes este dublat si de productivitatea animalelor, ce ofera resurse profitabile. Asadar, ne punem in locul fermierilor si intelegem cat de mult conteaza calitatea produselor, sa nu mai fie nevoie de o reinvestitie in scurt timp. La noi banii nu vor fi aruncati in vant!

Mizam pe produse de calitate, de provenienta germana, suntem importatori de produse KERBL in Romania. De asemenea, datorita stocurilor noastre generoase, produsele pe care vi le doriti le aveti imediat disponibile, livrate in 24-48 de ore direct din depozitul nostru.

Clientii nostri au parte de consiliere profesionala si asistenta la preluarea comenzilor, indiferent ca vorbim despre comenzi online sau direct in magazinul fizic. Asistam si oferim ajutor la montarea sistemelor, cum sunt cele de aerisire in ferme.

Suntem la curent cu noutatile!

Nu in cele din urma, trebuie spus ca Super Farm Land va tine la curent cu noutatile din domeniu. Regasiti la noi si produse moderne, investitii pentru ferme moderne – sisteme de supraveghere spre exemplu.

Super Farm Land ofera service profesional si sprijina fermierii pentru dotarea fermelor in functie de nevoile proprii, dar mai ales a animalelor ingrijite. Gard electric de protectie impotriva ursilor sau mistretilor, sisteme automate de adapatori si hranitori si multe altele sunt o completare in gama de produse pe care vi le punem la dispozitie.

Va asteptam in cadrul paginii noastre cu toata lista de produse!