Super Farm Land la Indagra 2016

Ne-am bucurat sa ne revedem cu parteneri vechi si sa intalnim oameni noi, in cadrul targului international de produse si echipamente in domeniul zootehniei, agriculturii, horticulturi si viticulturii, Indagra 2016. A fost o experienta frumoasa si productiva, am putut sa discutam despre situatia pietei, despre cerinte si oferte. Ne-am intalnit cu oameni dragi, am discutat despre bune si rele din zootehnie si agricultura. Am incercat sa venim in sprijinul fermierilor cu o oferta foarte buna de produse la reducere pentru toamna- iarna.

 

klaus super-farm-indagra-2016 super-farm-indagra-2016_1 super-farm-indagra-2016_2 super-farm-indagra-2016_3 super-farm-indagra-2016_4

 

Standul nostru in cadrul celui mai important eveniment agricol din Romania, desfasurat in perioada 2-6 noiembrie 2016, organizat de Romexpo, a fost pe platforma exterioara, V5.

Fiind astfel pozitionati, am avut onoarea de a primi urari de noroc din partea Presedintelui Romaniei, Klaus Iohannis, la ceremonia de deschidere.

klaus

 

Prin participarea la acest targ am realizat, de fapt, cat de multe investitii necesita agricultura si zootehnia romaneasca, studii de cercetare, achizitia de echipamente si tehnologii moderne. Am avut prilejul de a participa la targ alaturi de cele mai reprezentative firme din tara si strainatate.

Ne-am bucurat de animalele aduse la expozitie:

super-farm-indagra-2016_6super-farm-indagra-2016_8 super-farm-indagra-2016_7 super-farm-indagra-2016_5

Tot in cadrul Indagra, am avut ocazia sa ne delectam si cu o vizita la standurile Indagra Food sa degustam si sa cumparam delicii traditionale, pentru ca tinem la economia tarii, si nu in ultimul rand, sa cumparam vin de la Expo Drink and Wine.

Vremea a tinut si nu a tinut cu noi, dar in ultima zi a fost primavara, poate ca ultima din anul acesta.