Cautare rapida
  • Strada Libertatii Nr. 220, Apahida, jud. Cluj

Super Farm Land, la ceas de sarbatoare. Implinim 16 ani de activitate!

Pentru echipa Super Farm Land, luna mai reprezinta, in fiecare an, o perioada a bilantului, a rememorarii, cu nostalgie, a unor momente din primii ani de activitate, dar si o perioada de multumire, chiar bucurie…

Reper in domeniu…

Ne-am propus, inca de la inceput, sa fim loiali, credibili, sa devenim un reper in domeniu. Azi, dupa 16 ani, putem spune ca am reusit! De fapt, acest lucru s-a dovedit in fiecare an, cu fiecare client multumit, cu fiecare beneficiu adus fermelor, totul, nu-i asa, pentru bunastarea animalelor, dar si a progresului, a calitatii in domeniul zootehnic si agricol.

Ne bucuram de un feed-back pozitiv tot mai crescut din partea voastra, a clientilor si colaboratorilor, lucru care ne onoreaza, ne motiveaza si certifica faptul ca principiile pe care am mizat de-a lungul acestor ani sunt in asentimentul vostru, fiind vitale in acest domeniu si nu numai.

Incredere si calitate

Vom continua sa fim acelasi partener de incredere, care sa va ofere cele mai bune solutii pentru fermele voastre, la un raport optim calitate – pret.

Super Farm Land este in crestere continua si ne vom urma planul de a ajuta tot mai multi fermieri cu echipamente agricole si zootehnice moderne si de calitate, cu optiunile de service, disponibilitatea rapida pe care punem accent, stocuri generoase si posibilitatea de a va sta la dispozitie. Ne bucura faptul ca putem interactiona si putem discuta nevoile voastre in cadrul vizitelor la showroom-ul nostru.

Apoi, depozitul construit de noi ne ofera un avantaj major prin faptul ca ne permite sa detinem stocuri generoase, lucru care ne ajuta sa facem livrari mai rapide. Suntem, astfel, la dispozitia voastra, a clientilor, intr-un timp scurt, cu produsele de care aveti nevoie.

Tinem sa va multumim ca ati fost alaturi de noi in toti acesti ani! Suntem recunoscatori ca ati impartasit cu noi gandurile, doleantele, pretentiile si chiar aspiratiile voastre vizavi de domeniul de activitate.

Vom opta, in continuare, pentru echipamente de calitate, pentru parteneri de incredere, totul pentru clienti multumiti, ferme bine dotate, eficienta, progres si bunastare a animalelor!

Misiunea noastra continua! Ne bucuram ca faceti parte din ea!

CITESTE SI Un parteneriat de succes, din 2005. Super Farm Land, cel mai mare distribuitor Kerbl in Romania