Cautare rapida
  • Strada Libertatii Nr. 220, Apahida, jud. Cluj

„Promotii de iarna” – bucuria preturilor mici si a produselor de calitate!

Super Farm Land intampina sarbatorile alaturi de voi cu reduceri de pana la 35%! „PROMOTIILE DE IARNA” sunt un bun prilej de a va achizitiona cele necesare echiparii fermei la preturi avantajoase. Selectia de produse cuprinde, asa cum v-am obisnuit, dotari si echipamente variate pentru zootehnie si agricultura.


„Promotiile de iarna” se desfasoara in perioada 13 decembrie 2020 – 5 ianuarie 2021! Ofertele sunt valabile atat pe site, cat si in magazinul Super Farm Land, pana la sarbatori!


Pentru comenzile plasate intre 24 decembrie 2020 – 3 ianuarie 2021 confirmarea si livrarea se vor face incepand cu data de 4 ianuarie 2021!


Va facem cateva recomandari de produse disponibile la preturi speciale in aceasta perioada:


Cablu anti inghet si termostat


Cablul anti inghet si termostat 230 V sunt menite sa mentina conducta fara ca apa sa inghete, pana la temperaturi de max. -45° C.
Cablul antiinghet are termostat integrat (temperatura de declansare cca. +5 °C, temperatura oprire cca. +13 °C).

Sistem recirculare apa Aqualine


Inclus in „Promotiile de iarna” este si sistemul antiinghet AquaLine. Aceasta reprezinta solutia ideala pentru alimentarea animalelor cu apa, cu temperatura reglata prin instalatiile de adapare cu o lungime a conductei circulare de max. 250 m.


Apa in miscare si sistemul de incalzire ofera o dubla protectie impotriva inghetului.


Adapatoare anti inghet 1 bila 25l JFC


Foarte utila in ferma, adapatoarea antiinghet cu o bila, cu o capacitate de 25l, permite adaparea a 10-15 vaci sau 25-30 de oi, sau capre. Protejeaza impotriva inghetului apei pana la-25C si nu necesita conectare la retea 220V.


Aceasta are izolatie crescuta datorita peretilor dubli cu umplutura de spuma termoizolanta, astfel ca apa nu ingheata. Dimensiuni: lungime 60, latime 50, inaltime 40 cm.


Hranitoare automata pentru porci de carne Feeder


Mecanismul de functionare a hranitorii automate de porci Grow Feeder Maxi stimuleaza tendinta naturala a animalelor de a rama. Este fabricata din polipropilena foarte rezistenta, cu colturi din inox si, important de spus, este usor de curatat si de folosit.


Mecanismul ajuta la hranirea a 10 – 15 animale, volum util hrana 60 l.


Generator de impulsuri Corral Super A 5000 7 J


Ideal pentru garduri lungi, animale domestice cu blana sau lana, dar si pentru animale salbatice, generatorul de impulsuri Corral Super A5000 este cel mai puternic aparat cu acumulatori 12 V, cu o energie de impuls de 7 J.


Este dotat cu comutator de pornire/oprire, cleme pentru borne 12V din otel inoxidabil si se poate conecta solar – alternativ, cu adaptor de retea utilizabil la 230 V. Aparatul este fabricat in Germania, avand 3 ani garantie.

Aparat gard electric AKO A2000 3.2 J


Un alt produs disponibil este generatorul de impulsuri A 2000 cu acumulator 12V, recomandat pentru utilizare mobila, potrivit pentru gardul de cai si de vite. Acumulatorul se poate incarca la panoul solar.


Plasa pentru gard electric Ovinet pentru oi sau capre


Plasa pentru gard electric Ovinet, disponibila in sul de 50 m cu 14 stalpi integrati, nu putea lipsi din recomandarile noastre. Montarea sa este usoara si rapida; primul stalp se fixeaza in pamant si se ancoreaza cu ajutorul cuiului din pachet, apoi se deruleaza simplu pana la ultimul stalp.

Cizme Dunlop Purofort Thermo +S5


Printre produsele la reducere se afla si cizmele Dunlop Purofort Thermo +S5. Acestea reprezinta o investitie foarte buna, fiind extrem de rezistente si confortabile.


Cizmele pot folosite pentru serviciu, gradina si activitati in aer liber, au protectie antibacteriana, branturi imbunatatite, de 3 ori protectie impotriva umiditatii.


Manusi de iarna

Un alt produs sezonier, de nelipsit in sezonul rece, il reprezinta manusile de iarna tricotate fin din poliester/bumbac! Sunt foarte calduroase, avand captuseala din acryl, plus alte materiale, fiind imbracate in latex.


Pe langa toate acestea, lista „Promotiilor de iarna” este mult mai generoasa. Cel mai indicat este sa va convingeti singuri, accesand site-ul Super Farm Land. Alegeti produsele de care aveti nevoie si plasati comanda sau ne puteti face si o vizita la magazin.


Va dorim sa va bucurati de promotii, de produse de calitate si de preturi reduse!


Spor la cumparaturi!