Cautare rapida
  • Strada Libertatii Nr. 220, Apahida, jud. Cluj

Hranirea viteilor cu lapte cu automatul Alma Pro

O misiune pe cat de plina de responsabilitati, pe atat de satisfacatoare, cresterea viteilor poate fi astazi eificientizata considerabil cu ajutorul dispozitivelor concepute special pentru a duce conditiile din ferme la urmatorul nivel.

Recomandarea noastra pentru crescatorii de vitei este automatul pentru hranirea acestora cu lapte Alma Pro. Deseori administrarea laptelui poate fi o provocare, mai ales in cazul fermelor de proportii, insa nimeni nu trebuie sa se epuizeze in incercarea de a avea o productie pe masura asteptarilor. Automatul pe care vi-l propunem inglobeaza o tehnica superioara de amestecare a laptelui. Aceasta face posibila si dozarea unei cantitati potrivite de lapte pentru fiecare cap.

Hranirea viteilor, mai practica si simpla cu automatul Alma Pro

In functie de necesitate un astfel de dispozitiv poate administra viteilor lapte proaspat sau lapte praf, respectiv un amestec din cele doua. In cazul fermelor moderne, in care investitiile se doresc a fi amortizate eficient, pentru profitabilitate sporita, un automat hranire lapte vitei Alma Pro este indispensabil.

Pentru fiecare vitel poate fi programat un amestec corespunzator, intr-o cantitate adecvata. Identificarea viteilor poate fi realizata prin intermediul unui cip – cand laptele nu a fost consumat de unul, fermierul este atentionat in acest sens.

Avantajele utilizarii unor astfel de automate sunt numeroase. Dupa fiecare hranire, spre exemplu, acestea vizeaza o curatare automata, deci veti mentine fara efort standardele de igiena necesare. Modelul Alma Pro, pe care il puteti comanda aici, vine cu posibilitatea de a fi conectat in serie, la un calculator de unde sa plece toate comenzile.

Din randul beneficiilor subliniem posibilitatea de a regla in mod automat temperatura laptelui la suzeta, un avantaj care va scuteste de grija de a pregati si imparti in timp util hrana pentru a fi potrivita.

Daca doriti, puteti opta pentru sistemul igienic pentru administrarea de lapte proaspat, optiune disponibila la noi in magazin.

Si alte neajunsuri si griji vor fi eliminate atunci cand aveti in dotarea crescatoriei de vitei automate de hranire. Spre exemplu, in sezonul rece nu mai aveti grija inghetului pentru ca un astfel de dispozitiv vine in dotare cu un sistem anti inghet.

Va puteti orienta dupa automate care sa corespunda cu necesarul fermei, din punct de vedere al cantitatilor de lapte administrate per tura. Viteii vor dispune de zgarda cu emitator, cu care automatul va pregati ratia pentru fiecare.

Aflati mai multe despre acest tip de automat in magazin si comandati pentru a va putea eficientiza munca in ferma.