Cautare rapida
  • Strada Libertatii Nr. 220, Apahida, jud. Cluj

Gardul electric – aparatura de calitate, siguranta si fiabilitate

gardul electric

Gardul electric incepe sa se impuna si in tara noastra ca sistem optim de protectie a animalelor. In ultimii ani, fermierii – si nu numai – apeleaza din ce in ce mai mult si cu mai multa incredere la acest tip de protectie a animalelor sau chiar a bunurilor.

Costurile reduse, montarea, posibilitatea de demontare, rezistenta, siguranta, eficienta fac din gardul electric o solutie preferabila variantei (anterioare, am putea spune) de gard din lemn.

Calitatea conteaza!

In alegerea gardului electric nu faceti rabat la calitate! O alegere buna in acest sens este echivalentul unui sistem durabil, functional, care sa protejeze animalele. Implicit, este vorba si de profitabilitate, asadar, o investitie buna!

La Super Farm Land gasesti cele mai bune solutii pentru realizarea unui gard electric pentru animale. Generatoarele de impulsuri sunt fabricate in Germania de catre firmele AKO si Corral si beneficiaza de o garantie de 3 ani si au certificate de conformitate. 

Pentru toate tipurile de gard este nevoie de aparatul generator de impulsuri, fir sau banda, izolatori, baterie, plasa, panouri solare, porti si panouri pentru pasuni si alte accesorii de care ai putea avea nevoie. Noi iti oferim garduri electrice de calitate, cu garantie si cu asistenta din partea noastra, pentru ca tu sa realizezi un sistem de gard eficient pentru animalele tale.

Siguranta pentru ferma ta!

Acesta este si scopul folosirii unui gard electric!  Este important de mentionat faptul ca impulsurile electrice nu omoara animalele, ci le tine la distanta. Apoi, aceste sisteme pot fi utilizate atat la fermele agricole, cat si la locuinte sau imprejmuirea terenurilor, protejând, astfel, animale si bunuri.

Gardurile electrice pot fi folosite in zone cu vegetatie variata, la animale diferite, inclusiv pentru pasari. Aceste sisteme sunt disponibile in seturi (echipate complet) sau puteti achizitiona componente, separat. Gardul electric poate fi alimentat direct de la reteaua electrica sau cu ajutorul acumulatorilor.

Optati mereu pentru achizitia unui asemenea sistem de la un furnizor serios, credibil! Veti beneficia de garantie, de certificate de conformitate, dar si de consiliere si informare, ori de cate ori va fi nevoie. Nu uitati, un serviciu de calitate presupune respect si grija fata de client!

Mai economic, mai simplu, mai practic!

Achizitionarea si montarea unui gard electric nu va va costa mai mult decat construirea unuia obisnuit! Din contra, solutia aceasta va fi mai economa si mai usor de pus in practica!

Montarea unui gard electric nu este dificila! Urmati pasii prezentati in ghidul care insoteste componentele si totul se va desfasura fara probleme! Urmariti pagina de Facebook Super Farm Land sau canalul nostru de Youtube, unde veti putea viziona filmulete demonstrative in acest sens.

Gardul electric poate fi si demontat usor, asadar acesta poate fi mutat de pe un teren pe un altul, ceea ce reprezinta (inca) un mare plus, comparativ cu un gard clasic.

Un alt atu este reprezentat de durabilitate; gardul electric nu este supus presiunii din partea animalelor, asdar rezita un timp indelungat, iar intretinerea nu pune nici ea probleme.

Apoi, instalarea acestuia poate fi facuta pe teren intravilan sau extravilan si nu necesita autorizatie de constructie.

CITESTE SI Folosirea gardului electric – 10 avantaje de care sa tii cont