Cautare rapida
  • Strada Libertatii Nr. 220, Apahida, jud. Cluj

Echipamente de lucru si protectie: cizme, manusi, salopete

De nelipsit in munca la ferma sunt echipamentele de protectie, menite sa confere siguranta si confort.

La noi gasesti diferite tipuri de cizme, manusi si salopete create special pentru a va oferi un grad ridicat de siguranta si protectie in timpul lucrului.


Cizme de protectie


Recent, stocul nostru s-a „imbogatit” cu cizme de protectie, asa cum sunt Dunlop Snugboot Workpro Full Safety, proiectate pentru confort si siguranta. Materialul Purotex face partea superioara respirabila si impermeabila, iar talpa este rezistenta la alunecare.


Dunlop Snugboot Workpro Full Safety detin certificat conform tuturor standardelor majore de siguranta la nivel mondial.


O noutate pe site-ul nostru o reprezinta si cizmele albe Dunlop Pricemastor destinate activitatilor din sectorul alimentar. Acestea sunt confectionate din PVC, au captuseala interioara din poliester, caramb negru, talpa neagra, sunt inalte si rezistente la apa.


Cizmele rezista sub anumite conditii la uleiuri, acizi, ingrasaminte, agenti de dezinfectare precum si la diverse chimicale.

Printre recomandarile noastre se numara si cizmele termoizolate Dunlop Blizzard, disponibile in culorile verde si negru.

Izoleaza foarte bine impotriva frigului, sunt confortabile la purtare, avand umplutura interioara din blana sintetica.

Dunlop Blizzard au talpa intermediara de alta culoare, cu amortizare, si limba etansa la apa, iar talpa exterioara este extrem de aderenta.


In magazinul nostru mai gasiti si cizme PO poliuretan verzi, albe, negre, cizme de lucru Dunlop Dee semi-inalte, cizme de lucru Dunlop pricemastor verzi, cizme de protectie Agrilite, Thermolite, dar si botosei de unica folosinta pentru papuci.


Nu in ultimul rand, va punem la dispozitie si dispozitiv de curatat cizme. Cu suport metalic, acesta este antiderapant si detine 5 perii si grilaj.

Modelul este fabricat din otel inoxidabil si poate fi curatat usor cu apa.


Manusi de protectie


La Super Farm Land gasiti o gama larga de manusi de protectie si manusi de lucru.


Pentru acest sezon, foarte utile sunt manusile de iarna Ice Grip; au captuseala impletita, strat de acoperire din latex si protejeaza bine impotriva frigului. Suprafata striata permite manipularea rapida a materialelor in conditii uscate si umede.


De asemenea, recomandate sunt si manusile de iarna tricotate fin din poliester/bumbac, imbracate in latex, foarte calduroase, lavabile, avand captuseala din acryl, plus alte materiale.


In cazul in care sunteti in cautare de manusi de iarna puteti opta pentru modelul Arctic.

Aceste manusi sunt fabricate din piele de bovina, au captuseala izolanta din bumbac si lana si sunt placute la purtare.

Special pentru domeniile industrie, mecanica, ambalare se preteaza manusile de protectie pentru lucru, maleabile si stabile, ce protejeaza articulatiile datorita benzii de neopren si au o rezistenta crescuta la frictiune datorita intariturii din interior.


In zootehnie sau agricultura se pot utiliza manusi din piele de napa, catifelate, rezistente la frictiune, cu o grosime de 0,9 mm.

Acest tip este lucrat cu finete, nu are captuseala, are manseta scurta cu intaritura din cauciuc.


Si pentru gradinarit avem o gama generoasa, dispunem de manusi si pentru pentru menaj, pentru mecanici, sar si manusi elastice, rezistente din piele de vita, manusi power grab, power grab plus, chiar si manusi pentru copii.


Salopete


Din echipamentul de protectie este de nelipsit salopeta cu acoperire totala. Noi o recomandam pentru lucrari grele in agricultura, pentru spalari si dezinfectii deoarece materialul este foarte solid si rezistent la apa. Salopeta are cusaturi etansate, fermoar, cordon la spate, maneca cu inchidere etansa si poate fi purtata in cizme sau deasupra lor si se poate spala la 30°C.


Util in diferite activitati este si halatul de protectie, din polietilena, 135 cm, cu maneci lungi. Un pachet contine 20 buc.


Asadar, te invitam sa pasesti in magazinul nostru sau sa accesezi site-ul si sa plasezi o comanda cu produsele alese de tine. Fie ca e vorba de cizme, manusi sau salopete, alege echipamentul de protectie care te ajuta sa iti desfasori cu usurinta activitatea in ferma.

Noi iti oferim o gama larga de variante la un raport optim calitate-pret.