Cautare rapida
  • Strada Libertatii Nr. 220, Apahida, jud. Cluj

Despre comanda telefonica

 

Ai gasit produsele de care ai nevoie si doresti sa le comanzi?

Ai mai multe optiuni:

  1. comanzi de pe site, prin cosul de cumparaturi
  2. ne contactezi telefonic sau prin sms
  3. ne scrii pe chat

1. Cosul de cumparaturi

Daca alegi sa plasezi o comanda pe site, selectezi produsele dorite, le pui in cosul de cumparaturi, apesi butonul de ‘cumpara’, te autentifici si finalizezi comanda. Poti vedea pasii aici, sau pe scurt, din imaginile urmatoare:

1
aici ai produsele in cos, ca sa mergi mai departe apesi „trimite”, la pasul 2 trebuie sa iti treci detaliile pentru comanda, ajungi la ultima etapa unde vei vedea un sumar al comenzii

 

Vei primi un e-mail de confirmare a comenzii, unde vezi produsele comandate, codurile, cantitatea si preturile aferente, detaliile de facturare, livrare, totalul.

Noi te contactam cand primim comanda pe site, astfel incat sa nu existe erori.

2. Comanda telefonica

Nu doresti sa plasezi comanda pe site, si iti este mai usor sa ne suni sau sa ne trimiti sms? Foarte bine, ne-ar face placere sa te auzim! Sus in dreapta ecranului ai imaginea unui receptor si un numar de fix:

super-home

Poti sa ne contactezi la urmatoarele numere de telefon: 0264 553 541, 0755 125 156, 0755 125 157, 0755 125 154.

Noi suntem disponibili intre orele 08.00-16.30.

Poti plasa comanda telefonic, foarte simplu si rapid. Daca nu ai ales deja produsele, avem un mic ghid pentru tine care sa te ajute sa alegi produsul potrivit, aici. Suna-ne, spune ce produse doresti, iar noi preluam comanda, iti dam detaliile de livrare si facturare si te ajutam cu sfaturi de specialitate.

3. Fereastra de chat

Acum suntem cu un pas mai aproape de tine, prin chat-ul de pe site. Astfel, daca in timp ce esti pe site cauti ceva anume si nu gasesti, doresti mai multe informatii despre un anumit produs, sau pur si simplu vrei sa intri in legatura cu noi, poti sa apesi butonul de chat, iar noi iti raspundem in cel mai scurt timp.

Se poate ca noi sa fim online sau offline, caz in care primim un e-mail instant cu mesajul tau de pe chat.

chat2chat1

Ne poti contacta pe chat si iti raspundem imediat ce vedem mesajul. Ne face placere sa vorbim cu vizitatorii nostri in timp real.

Dupa cum ai observat, dorim sa facem totul cat mai eficient si simplu pentru tine.

De aceea ai la dispozitie mai multe modalitati pentru a face o comanda.

Daca ai sugestii, poti sa ne scrii oricand pe marketing@superfarmland.com.