Cautare rapida
  • Strada Libertatii Nr. 220, Apahida, jud. Cluj

Black Friday la Super Farm Land – o selectie de produse la preturi speciale!

Black Friday se apropie! In perioada 16 – 20 noiembrie va asteapta surprize dintre cele mai placute la Super Farm Land! Este pentru prima data cand organizam un astfel de eveniment, iar ocazia este una deosebita! In acest mod, sarbatorim, alaturi de voi, 15 ANI de activitate!

Ne exprimam bucuria si entuziasmul ca dupa acesti 15 ani de munca si efort sustinut, sa putem sa va oferim aceasta surpriza si voua, celor care cunoasteti si folositi produse, accesorii si echipamente pentru agricultura si zootehnie!

Asadar, pentru voi, colaboratorii nostri, am pregatit o selectie de produse esentiale, din categorii diverse, la preturi speciale!

Despre ce este vorba?

Pentru a veni in sprijinul vostru am creat oferte avantajoase la game variate de produse, pliabile sezonului si nevoilor actuale, toate disponibile in magazinul online Super Farm Land. De asemenea, veti gasi, la pret redus, si produse din alte sezoane, precum primavara sau toamna.

Dorim ca reducerile din cele cinci zile sa va ofere prilejul de a achizitiona accesorii si echipamente, necesare fermelor voastre, pentru zootehnie si agricultura. Noi va promitem ca DISCOUNTURILE vor fi SUBSTANTIALE, intre 5-10-15%, in functie de produs.

La comenzi mai mari de 300 lei beneficiati de transport gratuit! Pentru restul comenzilor, pretul transportului este fix.

Va atentionam ca stocurile sunt limitate, de cateva bucati per produs. Asadar, nu zaboviti prea mult atuncui cand gasiti ceva ce va intereseaza!

Fiti pregatiti, asadar, in perioada 16 – 20 noiembrie! Accesati https://www.superfarmland.com/, alegeti ofertele care va atrag si produsele de care aveti nevoie, plasati comanda ori apelati, pentru detalii, 0755 125 156 sau 0755 125 157!

In urma achizitiei, veti putea plati cu cash la livrare, transfer bancar sau card.

Asadar, urmariti site-ul Super Farm Land pentru a vedea ce produse vor fi la reducere si pentru a nu rata ofertele speciale!

Spor la cumparaturi!