Cautare rapida
  • Strada Libertatii Nr. 220, Apahida, jud. Cluj

5 Avantaje ale utilizarii foliei pentru siloz si a plasei de protectie!

Avantajele utilizarii foliei pentru siloz si a plasei de protectie

Pentru obtinerea unui siloz de calitate trebuie luat in considerare echipamentul necesar, in acest caz este vorba de folia pentru siloz, plasa de protectie si accesorii menite sa dea un plus de siguranta si sa ofere mult dorita calitate.

Folia pentru siloz – multiple calitati

Folia pentru siloz are multiple calitati.

  1. Aceasta pastreaza hrana animalelor in conditii optime si o sigileaza, asigurand o etansare foarte buna a nutretului.
  2. Folia asigura o temperatura constanta si nu permite patrunderea apei si a aerului la siloz, fiind impermeabila.
  3. Folia confera protectie contra radiatiilor UV18 timp de 24 de luni.
  4. Folia pentru siloz este confectionata in 3 straturi si, printre alte proprietati ale acesteia, se numara si rezistanta la rupere si impact.
  5. De aceea, poate fi folosita de multiple ori, in mai multe sezoane.

In magazinul Super Farm Land exista folii pentru siloz disponibile in diferite dimensiuni. Specialistii nostri va stau la dispozitie pentru eventualele intrebari si va pot oferi suport in vederea alegerii echipamentelor conexe care va pot ajuta sa beneficiati de un siloz de cea mai buna calitate.

In acest sens, va recomandam folia speciala SuperFol, produsa cu cea mai noua tehnica de extrudare si cu materii prime de calitate: metalocene, fara granule reciclate!

Acest tip de folie este fabricata in Germania, iar in combinatie cu plasa de protectie siloz, protejeaza silozul pentru o perioada indelungata, de cativa ani.

Plasa de protectie siloz – rezistenta si utilizare indelungata

Plasa de protectie pentru siloz are, de asemenea, o rezistenta mare la rupere, intindere sau lovire, ceea ce o face foarte practica si buna de utilizat un timp indelungat, care poate depasi chiar si 10 ani.

Aceasta confera protectie contra intemperiilor, a daunatorilor, a animalelor, pasarilor sau diverselor tipuri de lovituri.

Este usor de folosit si de manipulat si, un aspect foarte important este acela ca nu putrezeste si nu mucegaieste!

Plasa este fabricata dintr-o tesatura de calitate si, la fel ca sifolia pentru siloz, confera protectie impotriva razelor UV, excluzand utilizarea granulelor reciclate.  

CITESTE SI Super Farm Land, la ceas de sarbatoare. Implinim 16 ani de activitate!