Cautare rapida
  • Strada Libertatii Nr. 220, Apahida, jud. Cluj

Un parteneriat de succes, din 2005. Super Farm Land, cel mai mare distribuitor Kerbl in Romania

kerbl

Urmand aceleasi principii, de-a lungul anilor – calitate, seriozitate, promptitudine, decenta, respect si integritate – am ales sa transpunem toate acestea in munca si serviciile noastre catre voi, clienti si colaboratori!


Am fost mereu selectivi si exigenti in tot ceea ce am expus si v-am oferit si am prioritizat mereu calitatea! Pentru a va putea oferi cele mai bune servicii am optat, la randul nostru, pentru parteneri de incredere, cu aceleasi valori ca ale noastre – dinamism, adaptabilitate, integritate, calitate, profesionalism, pasiune! Kerbl este un astfel de exemplu!


Un fapt cunoscut este acela ca, in anul 2005, Super Farm Land a adus, pentru prima data in Romania, produsele Kerbl. Practic, asa a fost introdus brandul pe piata romaneasca.


Aceasta colaborare, printre altele, ne-a permis sa facem demersuri reale pentru bunastarea animalelor, prin produsele numeroase, de ultima generatie si de foarte buna calitate, care au ajuns in fermele din Romania – fermele voastre!

In acest an sarbatorim 16 ani de activitate, iar timpul ne-a dovedit faptul ca acest parteneriat a fost unul de succes!


Care este povestea Kerbl?


Totul a inceput in Felizenzell, Germania, intr-o ferma mica, in anul 1962. Isidor Kerbl, tatal lui Albert Kerbl era specialist in cresterea bovinelor si a patentat extractorul folosit la fatare. Acesta a fost punctul de plecare a unei afaceri de succes.


In 1984 s-a infiintat „Albert Kerbl GmbH” avand, initial, 5 angajati. Viziunea foarte clara si cunoasterea pietei a dus la extinderea gamei de produse si, implicit, la cucerirea pietei. In tot acest timp, compania a reusit sa isi consolideze pozitia de „cel mai important partener” din domeniul agricol.

Succesul, prin investitii mari si filiale in diferite tari

Consolidarea rezultatelor obtinute si castigarea de noi piete au fost si vor fi, in continuare, obiectivele Kerbl.


Urmatoarea generatie care serveste aceasta traditie si dezvolta concepul companiei este reprezentata de Ulli Kerbl. Ulli ia parte la dezvoltarea firmei in calitate de director general si product manager.


Strategia Kerbl, axata pe investitii mai mari in produsele proprii si utilizarea acestora pentru extindere a jucat un rol semnificativ in cresterea rapida a companiei. Odata cu aceasta, expansiunea constanta a pietei de vanzari, prin infiintarea de filiale specifice fiecarei tari, a avut un efect extrem de pozitiv.

Kerbl, sinonimul fiabilitatii si al parteneriatului


Kerbl este o companie administrata de familie si de proprietari care se bazeaza, neconditionat, pe fiabilitate si parteneriat. „Esenta” Kerbl se regaseste in experienta, in cunostintele de specialitate, in cunoasterea cerintelor fermierilor, a crescatorilor si iubitorilor de animale.


Kerbl ofera comerciantilor si clientilor produse variate si de inalta calitate, precum si o gama de servicii individuale, asigurandu-se ca toate nevoile animalelor dumneavoastra sunt satisfacute, de la cai la animale de companie.

CITESTE SI Incepem un An Nou, cu multumire si recunostinta