Cautare rapida
  • Strada Libertatii Nr. 220, Apahida, jud. Cluj

Promotii de primavara! Iepurasul ti-a pregatit reduceri si surprize

promotii super farm land

In acest an, Super Farm Land intampina primavara cu surprize! Te invitam, asadar, sa te bucuri de promotii speciale! In perioada 26 aprilie – 10 mai 2021 vei beneficia de discounturi substantiale la o selectie de produse utile si diverse!

Apoi,  iepurasul vine cu surprize! Cei care plaseaza comenzi in perioada mentionata vor primi un cadou, in fiecare colet!

Discount-uri speciale

Ne dorim si ne bucuram ca, in acest mod, putem fi aproape de voi si de nevoile voastre, fiindu-va de ajutor in alegerea produselor si echipamentelor necesare pentru ferma, la un pret special.

Dorim ca aceasta perioada de reduceri sa va ofere prilejul de a achizitiona accesorii si echipamente, necesare fermelor voastre, pentru zootehnie si agricultura. Promo-urile vizeaza produse utile in sezonul primavara-vara, din categorii precum gard electric, adapatori, hranitori, masini de tuns, echipamente de protectie si altele.

Ne amintim, cu drag si nostalgie, de faptul ca, in anii trecuti, primavara, ne revedeam la targul Agraria, unde, la fel, pregateam pentru voi, clientii nostri, promotii si cadouri.

Surprize… la pachet!

Nu am putut ramane indiferenti nici in acest an si acesta este modul nostru de a ne arata recunostinta si disponibilitatea de a va fi alaturi. Asadar, chiar daca nu va inmanam personal surprizele, le trimitem la pachet!

Nu uitati faptul ca stocurile sunt limitate. Asadar, nu zaboviti prea mult atunci cand gasiti ceva ce va intereseaza!

La comenzi mai mari de 300 lei beneficiati de transport gratuit! Pentru restul comenzilor, pretul transportului este fix. In urma achizitiei, veti putea plati cu cash la livrare, transfer bancar sau card.

Speram sa va bucurati de promotiile de primavara si de surpriza iepurasului! Accesati https://www.superfarmland.com/, alegeti ofertele care va atrag si produsele de care aveti nevoie, plasati comanda ori apelati, pentru detalii, 0755 125 156 sau 0755 125 157!

Spor la cumparaturi si o primavara frumoasa!

CITESTE SI Gardul electric – aparatura de calitate, siguranta si fiabilitate