Cautare rapida
  • Strada Libertatii Nr. 220, Apahida, jud. Cluj

Sisteme si dotari necesare pentru ferma vara

Un subiect destul de discutat este cel al confortului animalelor in perioadele de canicula. In mod special, in fermele de bovine exista interes crescut de a investi in sisteme ce cresc confortul animalelor, pentru a sustine productia de lapte.

Va prezentam cateva produse regasite in gama noastra, ideale pentru perioada de vara, in care merita sa investiti:

  1. Ventilatoarele

Fac parte din categoria de sisteme de aerisire pe care vi le punem la dispozitie. Ventilatoare pentru ferme asigura circulatia aerului, pe de-o parte pentru a nu resimti temperaturile crescute, pe de alta parte pentru a elimina mirosurile neplacute. Aerul va fi incarcat cu metal si alti vapori, umiditatea poate fi crescuta, iar un astfel de mediu nu este prielnic pentru sanatatea animalelor.

Un alt rol al ventilatoarelor ar putea fi legat si de faptul ca nu permit insectelor suparatoare sa stea prea mult in zona, fiind gonite de aerul circulat, deci cu atat mai bine pentru animale. Oferta de ventilator, aici.

  • Perdele de adapost

Perdelele ce pot substitui peretii adapostului sunt de asemenea o investitie buna. Acestea pastreaza spatiul deschis la nevoie si totodata permit flexibilitate in a adapta spatiul, dupa nevoie. Sunt usor de montat si manevrat.

La Super Farm Land veti gasi si plasa antivant, cea care odata montata evita formarea de curenti de aer ce pot afecta sanatatea animalelor. Pot fi folosite astfel de plase pentru inchiderea completa. Oferta o regasiti aici

  • Saltele si covoare

Indiferent de perioada de an, cert este ca interesul fermierului este de a oferi animalelor conditii optime. Pentru confort, un alt mod de a influenta productia, pot fi utilizate saltele si covoare speciale. Realizate din cauciuc special, acestea sunt ideale pentru scarpinat, cu striatii ce nu irita pielea.

Alte variante de astfel de saltele si covoare sunt menite sa ofere animalelor un mediu curat, igienizat si confortabil. Permit mai multa stabilitate pe podeaua umeda, de regula din grajd, si pot preveni eventuale probleme podale cauzate de podeaua dura. Sunt montate ca un puzzle. Oferta aceasta o gasiti aici.

  • Adapatoare

De preferat ca apa sa fie mentinuta la o temperatura constanta si sa fie la discretie, mai ales vara. Adapatoarele moderne vin cu cateva avantaje: sunt din otel inoxidabil in unele variante, deci de calitate superioara privind rezistenta pe termen lung; pastreaza temperatura apei la nivel optim in orice anotimp, dar iarna mai ales previn inghetul acestora.

Variante de adapatori sunt aici, inclusiv cele pentru a fi montate la pasunat. Va asteptam in cadrul paginii noastre www.superfarmland.com pentru a descoperi mai multe produse menite sa va aduca un upgrade al fermei si un confort sporit animalelor din ferma.