Cautare rapida
  • Strada Libertatii Nr. 220, Apahida, jud. Cluj

Adapatoare pentru vaci necesara in ferma

Randamentul intr-o ferma rezulta din modul in care fermierul isi gandeste strategia de hrana, hidratare si ingrijire a animalelor.

De mare ajutor intr-o ferma sunt recipientele special gandite pentru fiecare activitate in parte, de hrana si hidratare. Acestea permit ca spatiul sa fie igienic.

Cand vine vorba de adapatoare se tine cont de forma, tipologie, dimensiuni, si tipologia animalului.

Am conceput pentru fermieri o categorie de adapatoare pentru vaci ce include optiuni rezistente, fiabile, calitative.

Adapatoare individuale

Acestea pot fi din fonta sau din plastic, au clapeta si se pot folosi prin montare pe perete sau pe bara. Asigura un mod igienic de adapare a vacii. Volumul poate fi si de 2 sau de 5 litri.

Adapatoare colectiva

Acestea sunt de regula preferate pentru animalele lasate la pasunat. E recomandat a opta pentru un volum mare si un vas stabil care sa permita bovinelor hidratarea cand au nevoie si in cantitatea optima.

O adapatoare pentru vacile lasate la pasunat indragita de clienti este modelul rotund PREBAC. Poate avea de la 400 de litri pana la 1500 litri capacitate. Prezinta margini rotunjite pentru a se evita ranirea sau disconfortul vacilor. Este stabila si are protectie UV.

Un alt tip de adapatoare ce poate fi folosita cu succes atat la vaci, cat si la cai este cea din otel inoxidabil, cu nivel constant. Este ideala pentru ca prezinta rezistenta. Mentine apa curata, se curata usor. Este rezistenta in timp, perfecta spre a fi folosita mai ales in interior.

Nu in cele din urma se remarca si acele modele antiinghet, cu bila. De data aceasta se are in vedere temperatura apei necesare pe timp de iarna, cand trebuie sa se evite apa inghetata, ce poate imbolnavi animalele. Astfel de sisteme pot mentine apa ferita de inghet chiar si in conditii de pana la -30 de grade. Este util de asemenea si in cazul oilor.

Aparte de tipuri de adapatoare dispunem si de accesorii si de sisteme de prindere pentru tot ceea ce ar interesa pe fermier. De la robinet la ventil sau colier de protectie si multe altele se regasesc drept completari in cadrul paginii noastre.

Adaparea vacilor este o grija zilnica desigur, ce nu tine cont de anotimp, astfel incat oricand este timpul potrivit pentru a investi in astfel de produse.