Cautare rapida
  • Strada Libertatii Nr. 220, Apahida, jud. Cluj

Masina de tuns animale necesara in gospodarie

Orice gospodar stie ca animalele pe care le detine au nevoie de ingrijire specifica. De la hrana, apa si pana la toaletare, fiecare pas este in masura sa echivaleze cu starea optima de sanatate.

Desi poate ca o masina de tuns animale este un accesoriu de care unii cred ca se pot lipsi, la fiecare caz cand vor avea nevoie de aceasta isi vor aduce aminte de ea. Poate fi o investitie rentabila, dat fiind ca tunderea animalelor este o necesitate constanta. Costurile sunt reduse atunci cand masina de tuns este in posesia fermierului.

Masina de tuns animale cu acumulator

O masina de tuns animale cu acumulator poate fi un real ajutor. Aceasta permite concentrarea constanta pe directia miscarii si scurteaza durata sesiunii de tuns, ceea ce este un avantaj si pentru animale.

Recomandam masina ce dispune de doua acumulatoare. Fermierul nu depinde de priza, nici de descarcarea acumulatorului, mai ales cand numarul de animale de tuns este unul mare( oi). Fara fir, miscarile sunt cu atat mai rapide, cu cat nici animalul nu se incurca.

Pentru cei care folosesc o masina de tuns animale ocazional, o masina clasica, poate fi suficienta.

Pentru astfel de masini recomandam sa vezi in cat timp se incarca acumulatorul, si cat de repede se descarca.

Masina De Tuns Oi Profesionala

In cazul oilor, lucrurile sunt mai complexe. Tunsul sa fie calitativ, uniform, cat mai aproape de piele.

Utilizarea corecta a masinii de tuns nu raneste animalul. Masina de tuns trebuie sa fie una profesionala.

Pentru oile mature tunsul are loc de obicei in mai-iunie.

Masina de tuns profesionala o recomandam celor care detin un numar mare de oi. La rase precum merinos, lana este foarte apreciata. Asadar, masina este una special conceputa pentru aceste animale, fiind dotata cu cardan flexibil, cap de tundere Trident si cutite de tuns, 4 superioare si 2 inferioare.

Masini de tuns animale in gama noastra

Dispunem in stocul nostru de optiuni de masini de tuns destinate animalelor de companie, pentru oi, cai, vaci si nu in cele din urma accesorii si cutite. Pentru folosirea optima a unor dispozitive de acest gen lamele trebuie sa fie ascutite corespunzator, motiv pentru care putem fi de ajutor si in acest sens. Pentru inlocuire veti regasi in cadrul paginii noastre superfarmland.com la sectiunea cutite masina de tuns optiuni necesare.

In evolutia oricarei ferme este nevoie de modernizari, pentru eficientizare. De aceea, fermierii indragesc magazinul nostru, chiar si cand vine vorba de tunderea animalelor.