Cautare rapida
  • Strada Libertatii Nr. 220, Apahida, jud. Cluj

3 dotari de nelipsit in cadrul unei ferme moderne

Tot mai multi romani aleg sa se orienteze catre mediul rural. Ei vor sa isi deschida ferme si chiar sa dezvolte business-uri din acestea.

Vor produse pentru propriul consum ori pentru comercializare. Exista o serie de dotari care nu pot lipsi din cadrul unei ferme moderne.

In randurile urmatoare detaliem aceste aspecte.

  1. Gard electric

Poate ca nu sunt multi cei care s-au gandit la aceasta varianta de a imprejmui si delimita un anumit perimetru.

Cu un dublu rol, gardul electric reuseste sa mentina efectivul de animale din ferma in cadrul suprafetei pe care o delimiteaza si in acelasi timp reuseste sa tina la distanta pradatorii si daunatorii.

Compartimentarea suprafetelor specifice din cadrul fermei poate fi de asemenea realizata intr-o maniera eficienta cu ajutorul unui gard electric.

La Superfarmland puteti gasi toate componentele care ajuta la alcatuirea unui gard electric ce da dovada de eficienta, iar specialistii nostri va stau la dispozitie cu informatii detaliate despre acestea.

  1. Sistem de supraveghere video

Care ar putea fi utilitatea unui asemenea sistem? A avea posibilitatea de a monitoriza in orice moment activitatea din cadrul acesteia se dovedeste chiar util.

Direct din confortul locuintei, administratorul fermei poate sa supravegheze locatii diverse din cadrul acesteia: hambar, statii de hranire, statiile de muls – daca este vorba despre o ferma de vaci, grajdurile etc.

Alegerea sistemului de supraveghere video potrivit trebuie facuta in functie de necesitatile fermei.

Daca este necesara supravegherea diverselor incinte, se vor alege echipamente specifice zonelor de interior. Insa, daca este vorba despre monitorizarea recoltelor in ferme in care se practica agricultura, vor fi necesare camere de exterior, care pot sa reziste la temperaturi extreme si vreme nefavorabila.

Poate fi vorba despre camere video cu infrarosii sau camere video 360° – astfel de solutii pentru monitorizare le puteti gasi tot in cadrul site-ului nostru.

  1. Sisteme de ventilatie

Acestea vor asigura conditii optime in incintele in care sunt adapostite animalele din cadrul fermei, dar si temperaturi si ventilatie corespunzatoare in hambare, locuri de depozitare a recoltelor, grajduri si nu numai.

Ventilarea corespunzatoare a aerului va garanta realizarea unui microclimat optim in cadrul fermei. Temperaturile si umiditatea din aer vor fi mentinute la cote specifice, in asa fel incat activitatea sa se desfasoare corespunzator.

In egala masura va fi de asemenea asigurata si bunastarea animalelor, daca este vorba despre o ferma cu acest specific.

Un sistem de ventilatie isi dovedeste eficienta intr-o ferma moderna prin faptul ca ofera o admisie corecta a aerului, permite refularea acestuia si mentine intregul climat sub control.

Admisia aerului garanteaza o distributie uniforma a acestuia indiferent de incapere.

Refularea aerului permite evacuarea acestuia in caz de nevoie si inlocuirea cu aer proaspat.

In acest fel climatul optim va fi asigurat in fiecare incinta ventilata.

Desigur, acestea nu sunt singurele dotari ce pot sa caracterizeze o ferma moderna.

Poate fi vorba de asemenea despre instrumentarul veterinar corespunzator.

Sau de adapatori, cantare, covoare din cauciuc, masini de tuns.

Sisteme de iluminat si numeroase alte elemente.

Doar cei care s-au confruntat la un moment dat cu o anumita situatie stiu exact despre ce este vorba. Pentru a veni in intampinarea oricarei nevoi, la Superfarmland va oferim solutii diverse, dotari pentru ferme moderne si va stam la dispozitie cu servicii de consultanta.

Ne dorim sa va ajutam sa alegeti produsele potrivite pentru ferma dumneavoastra.