Cautare rapida
  • Strada Libertatii Nr. 220, Apahida, jud. Cluj

Tu ce stii despre adapatorile pentru pasari?

Ai o ferma de animale si te lupti cu buna lor crestere zi de zi? Daca da, atunci probabil stii ce eforturi implica asta, atat financiare cat si temporale.

Intr-o perioada in care tot mai multi oameni incearca sa isi creasca animalele fie in gospodarie, fie in ferma, putem oferi mai mult suport prin produse de calitate si informatii corecte.

Pentru ca e 1 februarie, noi deja suntem cu gandul la primavara, astfel incat ne-am gandit la ce ai avea tu nevoie in ferma in perioada urmatoare.

Printre multele variante se afla adapatorile si hranitorile pentru pasari pe care le gasesti la noi. Adapatorile sunt fabricate din polipropilena de foarte buna calitate, iar hranitorile sunt din metal, ambele fiind foarte usor de curatat.

Prin simpla utilizare a adapatorilor si a hranitorilor, pasarile pot sa aiba mancare la discretie si apa proaspata mereu.

In functie de efectivul din ferma pot fi adapatori tip galeata, tip clopot, hranitori diferentiate: pentru pui de o zi( 16 sau 24 gauri), puicute (hranitori de dimensiuni mai mari).

Stiai ca…?

a. datorita adapatorilor:

  • poate fi evitata umezeala din adaposturi
  • se mentine igiena animalelor

 

b. datorita hranitorilor:

  • scade considerabil consumul de furaje deoarece pasarile nu mai pot risipi furajul

La noi gasesti adapatori automate si semi-automate, dupa cum poti vedea in poze mai jos:

cof

cof

cof

cof

cof

cof

cof

cof

cof

cof

Pentru mai multe informatii, vizitati-ne pe www.superfarmland.com sau contactati-ne la 0264 553 541/ 0755 125 157.

Citeste si despre adapatorile de vaci si cai.