Cautare rapida
  • Strada Libertatii Nr. 220, Apahida, jud. Cluj

De ce am ales sa facem un site nou?

Fiindca se apropie sarbatoarea Craciunului si sfarsitul de an putem trece in retrospectiva cele mai importante momente ale companiei din acest an. Anul acesta a fost frumos si greu, plin de evenimente noi si schimbari(in bine) in cadrul companiei noastre. In luna mai am aniversat cu bucurie 11 ani,  iar cadoul nostru pentru voi a fost decizia de a va surprinde cu un site nou www.superfarmland.com. Lansat in luna iulie, acest site are un continut mai bine structurat si mai bogat in informatii.

De ce am ales sa facem un site nou nout? In primul rand pentru ca tie sa iti fie mai usor sa accesezi continutul dorit. In al doilea rand, am facut o structura mai buna, avem categorii, subcategorii si sub-sub-categorii, fiecare cu produse si descrieri ample, care sa te ajute in procesul de cumparare.

Fiindca suntem la inceput cu noul magazin online, avem multe parti noi si bune fata de vechiul site, dar si parti la care inca se lucreaza si care trebuie imbunatatite, si aici avem nevoie de ajutorul tau.

Ce vei gasi pe noul site:

  1. produse noi
  2. magazin online securizat „https”
  3. interfata prietenoasa si cunoscuta, usor de folosit
  4. categorii bine structurate,
  5. motorul de cautare incorporat Google Search pozitionat in dreapta sus, tasteaza coduri sau denumiri de produse si gasesti  rezultate    w
  6. bogat in continut si informatii utile, complexe, unice compuse de noi
  7. blog cu articole in care iti prezentam produse noi si vechi, comparatii, noutati, promotii
  8. sectiune pentru promotii- unde avem constant produse cu preturi reduse in functie de sezon adaptate nevoilor tale actuale
  9. modul de autentificare si comanda mai complex, ce iti ofera acces la istoricul comenzilor tale
  10. butoane de contact la orice pas pentru a le folosi in cazul in care ai nevoie de ajutor
  11. sectiune pentru cataloage
  12. sectiune pentru produse noi
  13. sectiune de intrebari frecvente
  14. harta site-ului- prezinta tot ce avem pe site, pe categorii si subcategorii
  15. chat
  16. newsletter si cupon de reducere

In viitor vom avea mai multe articole, video-uri, produse noi, modul de plata cu cardul, si multe alte instrumente practice.

Noi am vrea ca acest nou site sa fie folosit cu usurinta de catre voi. Suntem la inceput cu magazinul online si dorim sa ne dezvoltam si sa invatam continuu.

Ne poti contacta oricand fie telefonic, prin e-mail, chat sau prin formularul de contact pentru a ne ajuta cu sfaturi, pentru a cere informatii sau pentru a spune unde intampini dificultati cand folosesti site-ul nostru. Tot suportul pe care tu il oferi companiei prin exprimarea parerii tale, buna sau rea, ne ajuta sa ne imbunatatim. Iti multumim!

Citeste mai multe despre noi.