Cautare rapida
  • Strada Libertatii Nr. 220, Apahida, jud. Cluj

Adapatoare din fonta sau plastic pentru vaci si cai?

Daca esti fermier experimentat, cu ani de munca in ferma, stii deja despre importanta apei si a alegerii adapatorilor potrivite pentru animale. Daca insa esti la inceput de drum in munca cu animalele, acest text te poate ajuta sa stii ce adapatoare sa alegi.

 

Aici poti vedea o descriere a doua dintre cele mai bune adapatori pe care le avem: adapatoarea din fonta cu clapeta inox cod 221500, si adapatoarea din plastic 22500. Aceste adapatori sunt foarte bune atat pentru vaci, cat si pentru cai.

adapatoare-fonta-vaciaadapatoare caivaca

Noi credem ca adapatorile fie din fonta cu inox, fie din plastic, sunt de nelipsit in ferma. Pentru vaci, apa este foarte importanta, atat iarna cat si vara. Bovinele pot suporta lipsa hranei, insa daca sunt private de o sursa de apa, se deshidrateaza, astfel ca nici laptele dat nu va fi in cantitatea dorita. Laptele are in compozitie un procent mare de apa, aproape de 90%, de aceea trebuie avut grija ca vacile sa aiba tot timpul apa la indemana. Caii refuza sa bea apa daca nu cunosc locul, ori recipientul din care li se da apa. Fie ca ai vaci sau cai, hidratarea este la fel de importanta pentru orice animal.

 

Adapatoarea din fonta cu clapeta de inox (cod 221500)  are cuva vopsita cu email pentru o rezistenta indelungata. Clapeta din inox declanseaza foarte usor apa. Are o greutate de 3.7 kg si un volum de 4.5 l. Poate fi fixata atat pe perete cat si pe teava. Poti vedea mai multe poze mai jos:

adapatoare-fonta adapatoare-fonta_1 adapatoare-fonta_2 adapatoare-fonta_3 adapatoare-fonta_4

Este usor de folosit, usor de curatat si rezista foarte bine in timp. Atat vacile, cat si caii, se pot adapa rapid si usor de aici. Adapatoarea din fonta cu clapeta inox pentru vaci sau cai este cea mai ceruta adapatoare de catre clienti.

 

Adapatoarea din plastic pentru vaci sau cai ( cod 22500) este extrem de rezistenta.  Are o durata lunga de viata datorita plasticului rezistent la rupere. Cuva suficient de adanca permite animalului sa se adape cu usurinta. Are 4 puncte de fixare, pe perete sau pe teava. Clapeta este blocabila. Se curata bine si repede astfel incat tu sa economisesti timp. Mai jos poti vedea mai multe poze, acest model de adapatoare se fabrica atat pe albastru, cat si pe verde. La noi pe site o poti gasi aici.

adapatoare-plastic-cu-clapetaadapatoare-plasticadapatoare-plastic-cu-clapeta_1adapatoare-fonta_2 adapatoare-fonta_4    adapatoare-plastic-cu-clapeta_2

 

Animalele tale vor fi mai fericite daca le ingrijesti si le oferi confortul de care au nevoie. Fie ca e vorba de hrana, apa, curatenia in ferma, intretinerea pielii, a unghiilor, si altele, este foarte important sa alegi produsele potrivite. Apeleaza cu incredere la noi, si animalele iti vor multumi!

 

vacihorses-1427230_1920

adapatoare vaci

Citeste si cum sa alegi produsul potrivit.