Cautare rapida
  • Strada Libertatii Nr. 220, Apahida, jud. Cluj

Vrei sa ne cunosti mai bine? M-am gandit sa scriu despre cine este Super Farm Land.

In primul rand, trebuie sa stii ca noi suntem o familie, nu o doar simpli colegi de munca.

IMG_3336
in vizita la furnizori, Austria 2015

Dupa prezentarea din articolul anterior, hai sa vezi mai exact cine suntem!

Nick Dumitru, director general. Este omul cu ideea, fiind un caracter puternic si determinat. Cunoaste toate produsele si utilitatea acestora, si se implica cu multa strategie si inteligenta, in toate aspectele ce afecteaza firma. Pentru el nu exista probleme, exista doar solutii.

Misca Monica, director general. Este sclipirea firmei. Este peste tot, mereu. La fel ca si Nick, se ocupa cu tot ce tine de administrarea firmei, de la cel mai mic produs, pana la constructia noului depozit. Are o energie debordanta si molipsitoare, ceea ce isi propune, reuseste sa faca, eliminand toate barierele ce-i stau in cale.

Liliana Muresan, director economic. Are la mana legislatia si domeniul financiar. Lucreaza meticulos si corect, se informeaza in mod constant cu privire la noutati, si poate oricand sa iti explice ce se intampla in contabilitate. Daca ar putea schimba ceva in sistemul romanesc, ar simplifica birocratia si ar dori ca institutiile statului sa lucreze mult mai automatizat.

Ratiu Cristian, director de vanzari. Este omul cu noutatile. Cauta in mod constant solutii despre cum sa imbunatateasca si sa eficientizeze toate aspectele in cadrul firmei. Monitorizeaza atent vanzarile, produsele, comenzile, oamenii. Stie tot ce tine de produse, si se implica inteligent in toate procesele companiei.

Andra Nicorut, specialist marketing. Este omul din spatele calculatorului, care scrie, vine cu idei, si care se ocupa cu marketingul firmei. Administreaza site-ul, retelele de socializare, si tot ce tine de marketing online si offline pentru firma.

Moldovan Adrian, inginer zootehnist. Este mereu gata sa te ajute cu produse, recomandari, sfaturi. Este specialist in domeniul zootehniei, asa ca poti conta pe experienta lui. Cunoaste toate produsele si procesele, fiind in companie inca de la inceput. Este perseverent si ambitios, cauta sa iti ofere ce e mai bun si mai convenabil.

Saplacan Ovidiu, inginer tehnolog in zootehnie. Este mereu la zi cu ultimele modificari din agricultura si zoothenie, cunoaste foarte bine produsele si te poate indruma spre ce sa alegi, astfel incat sa fie solutia cea mai buna pentru tine. Si el este alaturi de noi inca de la inceput, si aduce un plus de valoare prin ceea ce face, in fiecare zi.

Bogdan Rus, manager zona. Este omul care vine la tine. Studiul in domeniul horticulturii l-a ajutat sa deprinda diverse abilitati si cunostinte. Iti ofera sfaturi de calitate cu privire la produse si la intrebuintarea lor. Este persoana care vine sa vada daca ai tot ce iti trebuie in ferma, iti aduce ultimele noutati, produse, promotii, te ajuta, iti ofera suport si este acolo pentru tine.

Nicolae Muntean, manager zona. Are o gama ampla de cunostinte in ceea ce priveste produsele si o experienta pe masura in domeniu. La fel ca si Bogdan, Nicu vine la tine pentru a vedea daca ai nevoie de produse, daca te descurci cu folosirea actualelor produse, iti impartaseste ultimele noutati, promotii. Este foarte interesat de tine, fiind deosebit de important ca tu sa stii sa folosesti produsele in mod corespunzator, si sa ai tot ce iti trebuie in ferma.

Sorin Campean, sef depozit. Este omul in grija caruia se lasa gestiunea depozitului. Se ocupa cu marfa din depozit, colete, stocuri, etichete, cunoaste toate produsele, si iti sare in ajutor ori de cat ori e nevoie.

Astia suntem noi, pe scurt.

valori

Pe langa munca, ne si distram, asa ca ti-am pregatit niste poze cu noi de la: teambuilding, petreceri, targuri si expozitii

expozitie Agraria 2016
expozitie Agraria 2016
expozitie Agraria 2016, Garduri Electrice Ako
IMG_3367n
Austria, Klagenfurt, teambuilding 2015
IMG_3408
sus pe munte, la castel. Austria 2015
Photo 11-07-15 12 32 31
reprezentam Romania peste tot in lume. Austria 2015
20141112_112417_Richtone(HDR)
expozitie Hanovra 2015
20140424_110116
expozitie Indagra 2015

IMG_8344

petrecerea companiei, iulie 2016